Ochrana osobných údajov | Potraviny nie otraviny

Ochrana osobných údajov

Podmienky ochrany osobných údajov 

I.

Základné ustanovenia

Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je Potraviny nie Otraviny s.r.o. IČO 52271633 so sídlom M.R.Štefánika 209/9, 94002 Nové Zámky (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú

Potraviny nie Otraviny s.r.o.

M.R.Štefánika 209/9,

94002 Nové Zámky 

Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

Prevádzkovateľ nevymenoval / vymenoval  zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov. Kontaktnými údajmi zodpovednej osoby sú: 

Patrick Linhart, Bsc.

II.

Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.  

 

III.

Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je

plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona, 

oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona, 

Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.  

Účelom spracovania osobných údajov je

vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; alebo Vami a výrobcom-priamym dodávateľom, pričom pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,

zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít. 

Zo strany prevádzkovateľa dochádza  k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona. S takým spracovaním ste poskytol/la svoj výslovný súhlas.  

 

IV.

Doba uchovávania osobných údajov

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje

po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).

po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu.

Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

 

V.

Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

Príjemcovia osobných údajov sú osoby  

Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,

zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu,

priamy výrobca-dodávateľ produktov,

zaisťujúce marketingové služby.

Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii. 

 

VI.

Vaše práva

Za podmienok stanovených v Zákone máte

právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,

právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,

právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,

právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,

právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,

právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.  

Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

 

VII.

Podmienky zabezpečení osobných údajov

Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.

Prevádzkovateľ prijal technické opatrení k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä … 

Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

 

VIII.

Záverečné ustanovenia

Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate. 

Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 19.11.2019.


Ponúkame tieto značky a výrobcov
Adelka
Agrovera s.r.o.
Alena Bernadicova Tekvička
Antonín Zetík - Perla
Bezlepkové cestoviny Tomáš Buček
Bio-plus
Biomila s.r.o.
Biosaurus
BIOTATRY H&B
Bujónka
Bušlak Oil
Cannavity
Chillihell
Chutno
Comercial spol s.r.o
Countrylife s.r.o
Damodara
Dauma
DP chocolate, s.r.o.
Eduardo's Chilli Farm
EKO
Elixír, AgroKarpaty
Emilove sady
Erik Márton s.r.o.
Esencie života
Expresmenu
Farma Kameničany
Farmárik Bolešov
Gazdovia s.r.o.
GLOBCOM a.s.
Herbert sirupy
Hlivana, Ing. Vojtech Babuška
HUNTERS MOVIES s.r.o
I love Hummus s.r.o.
Igor Krajčik
Ing. Michal Poliak
iTTF s.r.o
IveKol s.r.o.
Jablčnô s.r.o.
Karpatské pirohy
Kávoviny Jana Palacha
Klára Poneszová NIKOL
KOLATCH - MARMEL, s.r.o.
Koření od Davídka
LPT EU s.r.o.
Luteus divina
Marcel Misecka, Dedina Mládeže, Dedinské domáce cestoviny
Masottina
Mäsovýroba Knižka
Mäsovýroba Parížek
Mäsovýroba Terňa BIT STEK s.r.o.
Mclloyds
Miluron
Mlyn Trencan spol. s.r.o.
Mountain Bali
Opatství Nový Dvur, Labora s.r.o.
Oravská mliekareň
Ovčia farma Proč
Ovocňák s.r.o.
Ovocné špirálky, s.r.o.
Pekáreň Zemánka
Primavera
Pro Bio
Rebel Brands GmbH
Reer Eros P.
Remi cestoviny
SK-Royal
TRADE TECH Innovations, s.r.o.
U ňaňa
Unique Visions and Ideas s.r.o.
Včelárstvo Dedinský
Vega Provita s.r.o.
Vepy
Vinárstvo Pomfy
ZRNKO, družstvo

Prevádzkovateľ e-shopu je firma

Potraviny nie Otraviny s.r.o.

Obchodné meno: Potraviny nie Otraviny
M. R. Štefánika 209/9
Nové Zámky 94002