Korenie na ryby
Zmes KORENIE NA RYBY skvelé použijete pri príprave sladkovodných a morských rýb. Rybu pred úpravou potrite kvalitným za studena lisovaným olejom, dajte na stredne rozpálený gril alebo panvicu a krátko pečte. Potom teplotu znížte a krátko dopečte. Keď ryba odpočíva na tanieri, potrite ju bylinkovým maslom s týmto korením (smotanové maslo zmiešané s korením a soľou). Docielite úplne iný level chuti pokrmu. Zmes je univerzálna, okrem rýb sa tiež vynikajúco použije na králika, moriaka, jahňacie a kura.
zloženie: citrónová kôra, bazalka, saturejka, rozmarín, karotka, zeler list, kari, oregano, biele korenie, kôpor.
2,00 Eur/žufánka
objem žufánku (naberačky) 0,7 dcl
skladom
Výrobca: Koření od Davídka s.r.o. Přímá 28/6, Brno, 64200
Zmes korenia bez pridaného glutamanu a soli
Uchovávajte pri teplote do 25 °C a vlhkosti do 70%